NOVO U PONUDI!

SKULPTURALNI LIFTING LICA

Što  je skulpturalni lifting lica?

Skulpturalni lifting  lica omogućava postizanje učinka usporedivog s plastičnom operacijom, ali u potpuno ugodnom i opuštajućem stanju bez oštećenja kože i tkiva lica - bez nuspojava!
Ovaj neinvazivni lifting lica se razlikuje od drugih anti aging tretmana po tome što se cjelokupan tretman izvodi posebnom tehnikom ručne masaže. Tijekom ovog tretmana iskusićete specifičnu tehniku izvođenja koja​ se sastoji iz dva dijela, vanjskog( skulpturalnog ) i unutarnjeg interoralnog ( tkz bukal masaža). 
 Prvi (skulpturalni) dio uključuje temeljite vješte manipulacije lica. Skulptura mišića postiže se površnim gnječenjem cijelog lica, vrata i dekoltea.
Tehnika koja slijedi nakon toga (interoralna-bukal masaža) utječe na mimične i žvakaće mišiće duž cijele duljine od točke do točke pričvršćivanja mišića istovremeno s vanjske i unutarnje strane kroz usnu šupljinu, a također, posredno i na licu kosti lubanje. Dubinska masaža rezultira ispravljanjem lica, vraćanjem oblika i poboljšanjem edema. Jača i tonizira mišiće područja koja su nedostupna tijekom vanjske masaže.U ovom dijelu terapeut  nosi sterilne rukavice unutar usne šupljine.

60MIN/459KN 

PAKETI TRETMANA:
8+2 GRATIS/3592KN
5+1 GRATIS/2295KN


Pročitajte više o tretmanima

CJEN​IK

ENERGIZE TERAPIJA VULKANSKIM KAMENJEM
75min/279kn
90min/299kn

ENERGIZE TERAPEUTSKA MASAŽA LEĐA,VRATA, RAMENA I GLAVE
60min/259kn

ENERGIZE DEEP TISSUE (MASAŽA DUBOKOG TKIVA) CIJELO TIJELO
75min/269kn
90min/289kn

ENERGIZE MIND & BODY RELAX MASAŽA
75min/279kn
90min/299kn

SKULPTURALNI LIFTING LICA SA BUKAL MASAŽOM
60min/449kn

REFLEKSOLOGIJA
60min/299kn

AFTER SUMMER RITUAL

 SUHO ČETKANJE CIJELOG TIJELA
 MASAŽA VULKANSKIM KAMENJEM sa 100% prirodnim uljem konoplje, luksuznog mirisa Pačulija i Vanilije
 NANOŠENJE PRIRODNOG LOSIONA sa konopljom obogaćenog hranjivim sastojcima za dubinsku hidrataciju kože, elegantnog mirisa Pačulija i Vanilije.

90min /  329kn
60min/ 289kn

ENERGIZE VIP TRETMAN

MASAŽA CIJELOG TIJELA
MASAŽA LICA
PILING LEĐA
MASAŽA GLAVE I SKALPA
MASAŽA STOPALA

100 min/ 349 kn

*Cijene u cjeniku su izražene za jedan pojedinačan tretman. Za pakete od pet i više tretmana odobravamo popust. Popusti se ne odobravaju za specijale.

Što naši klijenti kažu o nama?

U našem salonu možete naručiti prirodne proizvode 
Just i Aloe Forever

O NAMA

Energize studio za masažu je nastao 2018. godine i dio je Energize retreat zajednice. Ovaj ušuškani, topli ambijent svakodnevno pruža mnogim klijentima jedno posebno iskustvo. Osim fokusa na tretmane za uklanjanje boli,  velika pažnja se posvećuje Vašem mentalnom zdravlju i stanju.  Osobnom konzultacijom  dolazi se do prijedloga i odabira odgovarajuće terapije. Ono što Vaš terapeut spozna o Vama putem osjetila dodira, određuje u velikoj mjeri kako ćete se osjećati tijekom i poslije samog tretmana. Zato dio tima u Energize studiju za masažu može biti samo neko ko ovu profesiju doživljava kao ljubav i strast a ne kao posao. 

" Osobno smatram da je ljudski dodir iscjeljuć. Ne postoji bolji lijek od tople ruke položene na bolno mjesto. Energija koju možete prenijeti nekom tijekom jednog tretmana masaže, može doista  unaprijediti psihofizičko zdravlje. Pažljivo birajte kome ćete se prepustiti''.

'

Dijana Peno

Energize 
Studio za masažu

Selišće 5, Rakitje
10437 Bestovje
Mob: +385958357187
Email: Ova e-mail adresa je zaštićena od spambota. Potrebno je omogućiti JavaScript da je vidite.

KONTAKTIRAJTE NAS

Vaša poruka je poslana. Odgovorit ćemo u najkraćem roku. Hvala.
Poruka ne može biti poslana. Provjerite jeste li ispunili sva polja. Nakon toga pokušajte ponovo.